Onze sponsors

De sponsors van NeVaCon 2018 

      Pararius is dé grootste onafhankelijke website voor vraag en aanbod van huurwoningen in Nederland. Naast huurwoningen is het vanaf nu ook mogelijk om uw koopaanbod op Pararius te plaatsen. Met ruim 1,8 miljoen bezoekers per maand is Pararius het tweede woningplatform van Nederland.
         
       

Enfed Real Estate Services  is ontstaan vanuit de wens van makelaars voor hun klanten de huur- of koopwoning gebruiksklaar op te leveren

Enfed verzorgt uw woonvoorzieningen zoals gas,  elektra, water, internet, tv en telefonie, zodat u zorgeloos van uw nieuwe woning kunt genieten. 

Alle Enfed Diensten zijn GRATIS voor klanten van aangesloten makelaars.

         
      Op de markt van vastgoedopleidingen neemt het opleidingsinstituut Beroepsopleiding Makelaars een bijzondere plaats in. Al meer dan twintig jaar bieden wij een gevarieerd aanbod aan opleidingen, cursussen en trainingen voor de vastgoedbranche. Onze opleidingen, cursussen en trainingen zijn geworteld in de praktijk, gericht op de actualiteit en worden verzorgd door vakbekwame en gemotiveerde docenten.
         
     

Het Kolibri platform van Wazzup Software is het meest flexibele software platform voor makelaars. Alles voor het uitvoeren van je dagelijkse werk. Je beheert je aanbod. Je doet aan relatiebeheer. Je organiseert je kantoor met geïntegreerde e-mail, agenda en taakbeheer. Je helpt zoekers, regelt publicaties en marketing, creëert alle overeenkomsten die je nodig hebt en zorgt ervoor dat facturen gemaakt worden.

         
      De Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs werd op 18 september 2001 opgericht, na afschaffing van de beëdiging van makelaars en taxateurs. In dit kwaliteitsregister hebben zich inmiddels meer dan 1.000 vakbekwame makelaars geregistreerd.
         
      Skarabee ontwikkelt unieke softwareoplossingen voor makelaars. Als je jouw werkmethode en werkprocessen wil stroomlijnen, jouw kantoorwerking future-proof wil maken of benieuwd bent naar wat state-of-the-art software voor jouw organisatie kan betekenen, kom dan eens praten met Skarabee. Ontdek ook de mobiele apps van Chapps voor de ondersteuning van jouw huurinspecties op Nevacon.
         
      Wilt u weten welke ontwikkelingen en innovaties wij bij funda zien? Of wilt u ons advies hoe u de verschillende platformen het beste gebruikt of hoe u uw makelaarskantoor profileert?  Stel op NeVaCon deze (of een andere vraag) aan onze knappe koppen. Onze medewerkers zijn aanwezig om antwoord te kunnen geven op al uw vragen.

Funda, samen werken voor de toekomst.
         
        Realworks is het meest complete en gebruikte CRM-pakket binnen de makelaardij. Met een team van 45 ICT professionals werken wij continue aan optimalisatie op gebied van efficiëntie en klantcontact voor de ruim 2000 reeds aangesloten kantoren.

Stap over naar Realworks en krijg beschikking tot het meest uitgebreide en vernieuwende CRM pakket binnen de makelaardij.
         
      Brancheorganisatie VBO Makelaar investeert graag in de kennis en kunde van makelaars en taxateurs. Uw expertise zorgt voor tevreden klanten. En dat willen we toch allemaal? Kom naar onze stand en vraag naar onze interessante diensten en lidmaatschapstarieven!
         
     

Planviewer maakt geografische- en vastgoedinformatie voor iedereen toegankelijk op een interactieve en gebruiksvriendelijke manier. Veel gegevens zitten in databases bij grote (overheids)instanties en alleen te raadplegen door een kleine groep techneuten met specialistische software. Planviewer wil dat deze informatie breed, openbaar, transparant en eenvoudig toegankelijk is en door iedereen te gebruiken is voor zijn eigen doel. 

Via het vastgoedportaal biedt Planviewer geo- en vastgoedinformatie  afgestemd op de gebruiker. Rapporten om te gebruiken voor onderbouwing, kaarten die antwoorden visualiseren of digitale kaarten als onderlegger voor een ontwerp. Daarnaast levert Planviewer geo-informatie via webbased kaartviewers en via webservices.

         
      Mevrouw de Aankoopmakelaar biedt een full service begeleiding bij de aankoop van een huis. Bij de aankoop van een huis komt veel emotie kijken en daarom is het verstandig om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Mevrouw de Aankoopmakelaar heeft zich hierin gespecialiseerd sinds 2008 en sinds 2013 is dit concept uitgegroeid tot een franchiseformule. Binnen de gespecialiseerde aankoopmakelaars is Mevrouw de Aankoopmakelaar de eerste en enige franchise formule. Daardoor staat deze formule zeker haar “mannetje” binnen de Makelaardij en daar kunt u ook deel van uitmaken. Want samen sta je toch sterker en inmiddels is Mevrouw de Aankoopmakelaar een steeds bekender merk aan het worden.
         
     

Goes & Roos levert een compleet CRM-pakket en websites voor het beheren van uw kantoor. Wij geloven niet in massaproductie maar in maatwerk. U als makelaar/ondernemer heeft een visie, gewenste uitstraling en vooral een eigen mening. Goes & Roos sluit zijn dienstverlening daar op aan.

         
      Het NWWI is een validatie-instituut erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG). De validatie normen zijn opgesteld door de Stichting Taxatie en Validatie (StenV) en vastgelegd in het ISO 9001:2015 addendum.
         
        Panas is niet voor niets de communicatie specialist voor de makelaardij. Wij bieden oplossingen die het werk voor de moderne makelaar aanzienlijk vereenvoudigen. Telefonie geïntegreerd met uw CRM pakket. Altijd bereikbaar zijn voor uw klanten, ook als u niet aan het werk bent. Overal en altijd uw werkomgeving kunnen bereiken via een beveiligde cloud oplossing. Internet en telefonie afgestemd op uw vraag. Al meer dan 500 makelaarskantoren gebruiken de oplossingen van Panas!
         
      De keuze voor EyeMove in uw organisatie brengt u rendement, de basis voor succesvol ondernemen. Dit realiseren we door samen met u, uw optimale bedrijfsproces in kaart te brengen en vervolgens dit in te richten met de modules, koppelingen en functionaliteiten die wij in de afgelopen 15 jaar hebben gerealiseerd. Laat u inspireren door de mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van: CRM, Marketing, Customer Journey, Objectbeheer, Publicatie, SmartTabs, DataDelen, Worklflows, Triggers, Rapportages, Contracten, Digitaal onderteken en nog veel meer.
         
      Grondmarkt.nl is onafhankelijk.Een makelaars-abonnement op grondmarkt.nl geeft u 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot uw eigen beheerpagina met statistieken. U kunt eenvoudig uw aanbod plaatsen, bewerken en verwijderen. Grondmarkt.nl bereikt uw doelgroep. Grondmarkt.nl en uitingen van DCA Multimedia passen specifieke doelgroepbenadering toe. Elke maand verschijnt de grondmarkt.nl nieuwsbrief bij ruim duizende agrarische ondernemers. Met aandacht voor actuele ontwikkelingen over onroerend goed, het actuele aanbod en ruimte om een object extra onder de aandacht te brengen. U bespaart flink in de kosten, want u hoeft geen eigen systeem te laten ontwerpen, bouwen, onderhouden en actualiseren. Grondmarkt.nl staat in de top 10 van best bezochte agrarische websites in Nederland. Al het vraag en aanbod voor agrarisch onroerend goed bij elkaar op één website. Een etalage voor uw aanbod bij de doelgroep waarmee u aan tafel wilt zitten.
         
      Reclameborden Totaal, gespecialiseerd in alle producten voor makelaars, levert inmiddels aan 3000+ makelaars in Europa. Onze pluspunten: Altijd laagste prijzen, A1 kwaliteit, snelle service, persoonlijk en vakkundig advies. Neem contact met ons op, maak kennis met het grootste productenprogramma en profiteer van onze gegarandeerde laagste prijsgarantie! 
         
      Leden van Brancheorganisatie VBO Makelaar kunnen per jaar aanspraak maken op drie uur advies door het landelijk opererende advocatenkantoor Van de Sande Berndsen in Rotterdam.
         
      Welkom bij Seijkens den Ouden, uw full service dienstverlener voor verzekeringen, (aanvullend) pensioen en hypotheken. Vanuit ons kantoor in Capelle aan den IJssel staan wij klaar voor relaties in het hele land.

Wilt u weten waarom ruim 12.500 particulieren en 1.500 ondernemers, ondernemingen en zzp’ers hun financiële zekerheid aan ons toevertrouwen? Neem contact met ons op en laat u verassen door wat wij voor u kunnen betekenen. Dat is zeker de moeite waard. Wij realiseerden in de afgelopen jaren regelmatig besparingen die opliepen tot wel 40%!
         
      Taxateurs Unie valideert, voor circa 4.000 aangesloten taxateurs, taxatierapporten voor verschillende doeleinden:

•    financieringstaxaties (met NHG);
•    taxaties Bijzonder Beheer of Intensief Beheer;
•    woningcorporatie taxaties.

Taxateurs Unie haar Mission Statement betreft, onafhankelijk van welke partij of belangengroepering ook, voor alle relevante partijen op de markt voor onroerend goed taxaties een spilfunctie vervullen.
         
      Topsite is een full service internetbureau opgericht in 1998. Met een team van 7 specialisten bieden we een heel breed dienstenpakket en oplossingen aan. Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches vinden wij altijd de perfecte oplossing. Samen zorgen we er voor dat we binnen tijd en budget zo veel mogelijk waarde creëren. Met een no-nonsense mentaliteit werken we aan strategisch slimme oplossingen en concepten.
         
        Wij richten ons bij Toshiba op het optimaliseren van documentprocessen en het op de meest efficiënte wijze aanbieden en communicatie van uw informatie. Het is onze missie om beheersbare Digital Signage en contentoplossingen te bieden die u helpen om de juiste boodschap aan de juiste doelgroep op het juiste moment over te brengen. Ons team van experts is gedreven om betaalbare en betrouwbare oplossingen te ontwikkelen die aansluiten op uw wensen en eisen.
         
      De afgelopen jaren was Topr menig makelaar van dienst met het sneller verkopen van huizen. Gedetailleerde plattegronden, professionele woningfotografie, woningvideo’s, woningbrochures, flyers, teksten en websites in de huisstijl van de klant en rekening houdend met de specifieke wensen. In 2008 introduceerden we digitale restyling in de vastgoedbranche; een realistische animatie die woningzoekenden de potentie van een woning laat zien. Geen enkele vastgoedpromotor had eerder zoiets gedaan. In 2014 leverden we als eerste bezichtigingsfilms. Wij begrijpen hoe een woning gepresenteerd dient te worden en waar de makelaar behoefte aan heeft, zich onderscheiden van anderen!
         
      Vastgoedjournaal is dit jaar wederom aanwezig op Nevacon 2017 georganiseerd door VBO Makelaar. Vastgoedjournaal is al 8 jaar het kennisplatform voor de vastgoedsector. Met het dagelijkse vastgoednieuws in uw mailbox bent en blijft u op de hoogte. Ook voor events en opleidingen bent u als vastgoedprofessional bij ons aan het juiste adres. Zit u op het juiste spoor? Dan zien we u graag verschijnen op 19 mei op Nevacon. We maken graag kennis met u op onze stand nummer 31! Kunt u niet wachten? Bezoek onze site www.vastgoedjournaal.nl.
         
      Ventu (powered by PropertyNL). Het onafhankelijke platform met het meest complete aanbod commercieel vastgoed van Nederland. Met de Big Data tool, de Ventu Monitor, heeft u real-time inzage in de prestaties van uw object. Aangevuld met onderscheidende presentatietools geeft dit een uitstekende basis voor het optimaal vermarkten van uw object. Laat u inspireren, kom naar stand 24 voor een demonstratie.
         
        Welkom in de stralende wereld van VitrineMedia. VitrineMedia is dé wereldwijde marktleider in LED-verlichte displays. Voor meer dan 10 jaar heeft VitrineMedia wereldwijd klanten begeleid in hun zoektocht om hun merk te benadrukken en hun lokale verkooppunt aantrekkelijker en opvallender te maken. Bezoek ons op NeVaCon standnummer 15 en 16 en laat u inspireren!
         
      Tijd besparen én opvallen met jouw woningaanbod? Met Yisual maak je automatisch de mooiste brochures! Al meer dan 1000 makelaarskantoren gingen jou voor! Overtypen van gegevens of opnieuw uploaden van foto's is niet nodig. Alle woningdata wordt automatisch geïmporteerd vanuit jullie CRM. We koppelen met EyeMove, Goes & Roos, Realworks, Skarabee, Venum en Yes-co. Naast brochures verzorgen wij ook buurtmailings, Facebook posts, promokaartjes, raamposters, verhuiskaarten en andere marketing materialen. Meer weten? Voorbeelden zien? Bezoek onze stand!
         
        Wij zijn Zibber. Wij geven elke woning meer waarde. Zibber is er speciaal voor makelaars. Makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan. Wij bieden eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu.
         
     

EasyNuts.nl heeft jaren ervaring met een platform waar men eenvoudig en met kwaliteit nutsvoorzieningen kan afnemen zoals : Energie, Internet, TV, Mobiel, Vaste telefonie, Verzekeringen en Duurzame producten.

Wanneer iemand gaat verhuizen zijn de nutsvoorzieningen niet het eerste waar je aan denkt. Easy Nuts is een organisatie met inmiddels 10 medewerkers die jaren lang ervaring hebben in deze sector.

         
      Inspectiemanagement Nederland is een onafhankelijke netwerkmanagementorganisatie. Experts die zich aansluiten brengen we voortdurend in contact met potentiele opdrachtgevers. Opdrachtgever en opdrachtnemer beslissen zelf of ze samen ‘zaken doen’. i-NL helpt door de dienstverlening eenvoudig te ontsluiten en door heldere kaders, voorschriften en richtlijnen te bieden. En omdat we de opdrachtgever in een gemanagede omgeving empoweren zelf de expert te kiezen, waarborgen we ook de onafhankelijkheid van de intermediairs.
         
      Bluebrick Media ziet de vastgoedwereld voortdurend veranderen. Creativiteit, innovatie, service, data en (online)techniek nemen meer en meer een sleutelpositie in.  De concurrentie groeit en de rol van veel vastgoedprofessionals verschuift steeds vaker van transactiebemiddelaar naar een full-service dienstverlener. Een goed doordachte merkpositionering, een sterke visuele identiteit en de juiste (online)marketing en vastgoedcommunicatie-tools worden daardoor nog belangrijker.
         
      Website van Cavallaro